Jemputan Affiliate, Sistem Jualan Pro 2019!

 Kami berbesar hati untuk menyampaikan jemputan Tuan Rahman Basri kepada anda. 

Ya, betul!

Beliau ingin menjemput anda untuk menyertai program affiliate yang beliau  sendiri anjurkan.
Di bawah ini, kami sertakan petikan email dari beliau untuk di sampaikan kepada anda.

..

Salam hormat.

Pada tahun 2013, saya ada
hasilkan satu sistem jualan
sebagai shortcut untuk buat
income melalui internet..

.. ia dikenali sebagai Sistem
Jualan Pro, atau ringkasnya SJP.
Alhamdulillah..

SJP 1.0 yang dilancarkan pada
tahun 2013 telah membantu
ramai orang baru menjana RM100
mereka yang pertama melalui
internet.

Dan ada juga yang berjaya
jana RM3,000 – RM10,000 dalam
tempoh kurang 60 hari dengan
sistem berkenaan.

Kemudian, pada awal 2016
edisi 2.0 pula diperkenalkan,
dan edisi 3.0 pada tahun 2018
dengan kemaskini pada sistem
& tambahan modul training.

Namun pada penghujung tahun

lepas, saya terpaksa menutup
akses ke SJP 3.0 kerana sistem
mengalami proses major upgrade.

Tujuannya agar SJP dapat
terus relevan dan membantu
anda buat duit melalui internet.

Buktinya, baru-baru ini saya dapat
feedback daripada salah seorang
pengguna SJP.

Anda boleh lihat sendiri feedback 
beliau di sini.

Sebab itu, saya yakin anda akan

suka dengan upgrade terbaru ini.

Saya percaya, SJP 4.0 akan jadi
salah satu platform baru untuk
anda buat duit pada tahun ini.

Ia adalah project long term yang
saya sangat komited untuk bangunkan
kerana melihat potensi jangka
masa panjang terhadap sistem ini.

Saya juga akan share bagaimana
anda boleh dapat benefit dari
SJP 4.0 ini di masa akan datang 🙂

Stay tuned!

– Rahman Basri

 

..

Jika anda berminat untuk menerima jemputan ini, boleh klik pada butang di bawah, untuk dapatkan info selanjutnya;
p/s: Untung tau jadi ejen affiliate dalam program affiliate Tuan Rahman Basri ni. 10 tahun pengalaman dalam pemasaran internet dan antara top 1 affiliate di Malaysia. Beliau pun dah janji nak guide anda, tak lah nanti terkontang kanting tak tahu nak buat apa.  Rebutlah peluang keemasan ni dan mula jana income pasif. Anda Buat Anda Yang Dapat! 
 
Nak Info Menarik & Tips Lagi pada masa akan datang? Jom daftar di sini..
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top