fbpx

PERHATIAN: Khas untuk usahawan-usahawan di Malaysia yang nak belajar set up Chatbot bagi membantu memudahkan aktiviti jualan bisnes anda. Ini berita baik untuk anda.

TERBONGKAR!

Bagaimana Usahawan SME Boleh Jana RM 245,118.00

KURANG 9 BULAN! 😱

Hanya guna chatbot jerr...

Play Video

Ramai yang jalankan promosi online,  tak menang tangan bila PM banyak masuk. Run messenger Ads, mesej masuk bertalu2. Last2 sales drop sebab customer banyak sangat..

Malah, sejak akhir2 ini kos makin meningkat. Leads yang berkualiti sangat sikit.. Competitor di luar sana jalankan iklan dengan bajet besar, sedangkan kita ni bajet kecil.. mcm mana la nak bertahan kan?

Ni usahawan selalu hadapi..

  • dah reply kat post, kena reply kat messenger, kemudian kat whatsapp pulak..
  • mesej inbox dah banyak sangat, leceh la nak kena follow up satu-satu..
  • sibuk dengan kerja lain sampai tak cukup masa nak respon semua mesej masuk..
  • bila lambat respon je, pelanggan pun dah hilang minat dan keterujaan nak beli..
  • leads yang masuk mengarut, bukan berminat pun. Nak tapis terpaksa mesej jugak..
  • letih kalau nak salin satu-satu nombor phone pelanggan jadikan database..
  • guna cara manual lagi untuk reply, kadang jemu nak kena bagitahu benda yang sama setiap kali pelanggan messej..

Jangan risau! Izinkan saya berkongi pengalaman saya dengan anda di dalam hal-hal berkaitan menguruskan bisnes dengan menggunakan chatbot!

Insyallah, ianya bermanfaat dan akan dapat membantu anda menguruskan aktiviti jualan anda dengan lebih mudah dan lancar!

Siapa Saya?

Baiklah! Sebelum saya bercerita panjang lebar lagi, izinkan saya memperkenalkan diri terlebih dahulu!

Nama saya Ubaidullah Jaafar, saya adalah pengasas syarikat Mastery Success Sdn Bhd. Dimana saya menjual produk digital dan kelas online dalam website saya. Dalam masa yang sama sediakan servis digital marketing untuk usahawan SME di Malaysia. 

Start terlibat dlm dunia Digital Marketing ni sejak 2016 lagi. Jual produk digital jer masa tu. Tapi alhamdulillah dah capai hampir 50K jualan!

RAHSIA SAYA BUAT SALES RM 245,118.00 SECARA AUTO DENGAN CHATBOT KURANG 9 BULAN..

Personally, gambar dibawah ni bukti, saya bukan sembang terbang. Saya full time online marketer, well-known digital specialist underground. Start guna Chatbot ni sejak 2016 lagi. Dan try macam macam test, ada jadi ada yang tak.

Akhirnya, 2018 jadi sejarah, bila saya jumpa satu formula yang proven! Masih diguna pakai sampai sekarang. Berjaya buat sales hampir RM250K kurang 9 bulan! Lihat gambar latest dibawah ni..

Amacam? Terkejut tak? Ni saya run Messenger Ads, lepas tu orang klik gambar, mesej masuk auto, chatbot layan mintak no phone, then, no phone tadi masuk excel.. Sehingga lah sekarang!

Average saya dapat leads dari messenger ads ni 50 hingga 100 mesej sehari. sebulan 1000 mesej chatbot replykan. Senang je keje saya.. Lagi satu, bayangkan, chatbot ni sesiapa yang pernah mesej. Beribu mesej tadi, akan simpan sebagai database.

Bila-bila masa je, saya boleh follow up balik.. Ada satu page saya dah ada 4.9K database. Saya nak follow up senang je. Klik sekali, terus Broadcast sampai beribu orang, hanya dengan 1 klik. Ini lah kuasa Database Sebenar yang diluar sana, you kena upsell 30-40 ribu dulu baru dapat belajar..

1 Klik, Sales melonjak naik macam air!!

Play Video

So far saya run messenger ads, beratus customer PM bertalu talu, chatbot tolong replykan semua nya. Saya buat apa? Tunggu payment masuk sahaja!

100-200 pelanggan tu kalau kita nak layan manual satu persatu, nak pass kat team sales lagi mmg agak kelam kabut la. Nasib baik ada chatbot ni

Chatbot auto tagging dan save no.phone, email dan info berkaitan. Beratus detail customer tu dah simpan dalam excel. Boleh guna untuk jadikan ultra targeting nanti.

Tak tengok inbox di messenger dah, semua leads auto terus bagi kepada team sales melalui telegram.

Siapa Yang Wajib Ada Chatbot Ni?

  • Bisnes Owner yang ada produk fizikal, digital atau servis
  • Yang ingin naikkan jualan dengan kaedah paling mudah
  • Yang ingin kerja senang dengan sistem yang automatik
  • Yang nak kurangkan kos marketing
  • Yang baru nak ceburi pemasaran online

PRODUK DIGITAL LAKU KERAS 2020 PAKEJ MESTI GRAB!

AMARAN: Produk ini bukan untuk orang yang nak cepat kaya, bukan untuk orang yang nak duduk goyang kaki tunggu duit masuk & juga bukan untuk orang yang dah terer dalam automation marketing.

Pakej ini KHAS untuk orang yang nak ilmu RARE yang jarang-jarang ada di pasaran Malaysia dan untuk orang yang nak tingkatkan potensi bisnes dan jimatkan kos.

Masa Pembelajaran Fleksibel

Anda boleh belajar bila-bila masa mengikut masa dan kelapangan anda sendiri

Step-By-Step

Pembelajaran sangat mudah melalui tutorial step-by-step dari basic sampai advance

Modul Dalam Bahasa

Tutorial lengkap dalam Bahasa Malaysia yang mudah difahami, berkualiti tinggi dan jelas

Chatbot full setup

Anda akan belajar cara setup chatbot dari awal sampai 100% berfungsi

Auto Marketing

Anda akan belajar setup auto reply, auto broadcast dan auto follow up pelanggan anda

Auto Database

Anda akan belajar cara dapatkan dan menyimpan semua maklumat pelanggan secara automatik

value customers users viewer

Nilai Tambah

Mempunyai nilai tambah dari segi marketing, teori, teknikal dan banyak lagi

Sokongan Berterusan

Kami akan terus membantu dan menyokong anda berkaitan isu teknikal.

MARKETING PREMIER PACKAGE

17 Video Tutorial Marketing Strategy & Setup dalam Bahasa Melayu

Ini merupakan koleksi terbaik kami, sebenarnya ada banyak lagi. Tapi ini adalah yang terbaik untuk anda. Kami dah susun supaya mudah untuk anda faham. 

Apa yang akan anda pelajari..

Play Video
  • Fasa 1: Mindset Of Marketer
  • Fasa 2: Marketing Strategy
  • Fasa 3: Marketing Setup
  • Fasa 4: Copywriting
  • Fasa 5: Video Content
  • Fasa 6: Video Ads Setup
  • Fasa 7: Chatbot
  • Fasa 8: Messenger Ads
  • Fasa 9: Auto Database

Ni antara modul praktikal, step by step, follow je modul ni, dijamin anda dapat apply 100%. Mudah faham, dan applicable untuk newbie.

Ada Team Sale Sendiri?

Bagi anda yang ada team sales sendiri, kami ada EXTRA untuk anda dimana setiap leads yang berjaya diproses oleh chatbot akan  diberi notification dan maklumat lengkap pelanggan terus ke channel telegram. Checkout video di bawah

Play Video

Mudah kan? Dah tak perlu buka facebook dan messenger lagi dah, team sales cuma tunggu leads masuk sahaja di group telegram. 

OK! Berapa harga Modul ni?

Sebelum modul ni di buat, kami dah ada proven results, kami dah apply untuk servis, di mana harganya bernilai 16K untuk brand kosmetik, umrah, butik, digital produk, dan sebagainya.

Boleh survey di luar sana upah setup facebook ads dan chatbot berapa harga. Di bawah ni standard quotation paling murah di pasaran. Klien ni spent RM2k sehari untuk ads sahaja.

Proven result klien kami jalankan Messenger ads dan Chatbot hanya berpandukan modul ni. Bukan sembang tau..saya tunjuk result terus, tak main testimoni dah..

Actually, banyak lagi klien kami dah handle.. Memang cas harga kapak.. Minima pun RM1K.. Kalau bajet besar, paling maksima kami pernah cas RM5.5K hanya untuk run ads dan chatbot shj..

Frankly speak, kami akan bantu berikan harga yang tak masuk akal. kami nak beri sebab mcm system chatbot tu kami amek upah average RM3 hingga RM5k buat kn servis untuk company besar..

Benda boleh buat sendiri, Kenapa nak kena upah!

Nak belajar sebiji mcm kat video dan quotation diatas.. Nak tahu gak belajar value dengan harga servis 2-3K ni.. Tak tahan dah ni nak grab sekarang jugak.

Ilmu ni bernilai lebih dari RM1000 kalau nk g seminar teknikal pun takde ajar bruh! setup mcm ni latest technique.. sepatutnya harga paling STANDARD kami berikan.

Harga asal

Promo biasa

Ada offer special if grab sekarang. Kami nak bagi diskaun tak masuk akal pada anda untuk dapatkan semua chapter marketing dan database system ni.

Tawaran khas UNTUK 80 ORANG TERAWAL yang boleh buat pembayaran HARINI

MARKETING PREMIER PACKAGE

Hanya Sahaja!

*harga ini akan naik kepada asal setelah cukup kuota

Tunggu Kejap…

BONUS 01 : Modul Video Konten High Impact. Belajar edit video semudah drag and drop. Kalau nak upah kat luar ni, biasanya RM300 – RM500 tau.

BONUS 02 : Akses membership web akses bernilai RM1490 seperti dibawah secara lifetime!

BONUS 03 : Template Chatbot just edit dan guna semula je. Ini part integration Chatbot ke Excel dan Supply leads ke Team sales secara automatik! Ni blueprint servis untuk klient ni bernilai RM2500.

Benda ni kalau jerung tahu, gerenti dia grab walaupun RM2000 harga modul ni. Patutlah kami buka harga RM490 pun, kejap je sold out. Sebab ni modul proven result, 90 orang order habis sold out!

Modul ni laku keras, order masuk macam air. Kali ni, kami buka Offer RM250 dan bagi Bonus ni tak lama..

Anda masih berfikir lagi? Boleh survey di luar seminar upsell tak ajar benda ni pun cas 10K tau!

Pilih pakej anda di bawah dan order sekarang sebelum terlambat!

Peluang Terakhir! Promo Tamat Dalam…

Jam
Minit
Saat

Jom dapatkan dengan harga diskaun dan 3 bonus ini, sila klik button beli sekarang di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM490 dan tiada bonus akan diberikan.

CHATBOT

RM1099
RM 150 (Jimat RM949)
  • Setup Chatbot
  • Group Support

MARKETING PREMIER

RM1997
RM 250 (Jimat RM1747)
  • 17 Video Tutorial
  • Marketing Strategy & Setup
  • Video Ads Setup
  • Chatbot Setup
  • Auto Database Setup
  • Telegram Leads
  • Group Support
HOT!

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya

Modul kami ajar anda guna free version, tak perlu langgan bulanan. Limit sehingga 1000 subscriber (orang yang mesej page). Cukup 1000 subscriber, anda boleh inform kami untuk increase limit.

Tidak, modul ni ajar anda set up chatbot menggunakan Chatfuel. Yang mana berdasarkan pengamatan kami, lebih mudah untuk inegrate dengan medium lain seerti Excel, Telegram, Shopify dan sebagainya.

Ya boleh, modul ni akan ajar anda bagaimana untuk link kan chatbot dengan Excel dan Telegram, menggunakan sistem Integromate.

Baik, modul ni kami sediakan dalam bentuk video tutorial, step by step, dalam bahasa melayu, memang senang anda nak ikut dan faham.

Ya, modul ni kami letak dalam satu website khas. Selepas pembelian, anda akan terima satu email, mengandungi step untuk anda follow semasa membuat pendaftaran di website tersebut.

Selepas bayaran, anda akan di berikan cara untuk daftar website khas kami melalui email. Selepas pendaftaran lengkap, admin akan check dan approve dalam tempoh 24 jam. Dah approve, anda boleh terus login website kami dan boleh start setup chatbot berpandukan semua video yang ada di sana.

Unlimited akses. Anda boleh login website, belajar dan tonton video tutorial ni seberapa kerap yang anda nak, bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Bayaran hanya sekali sahaja di kenakan.

Tak ada. Kami hanya kenakan bayaran sekali sahaja untuk anda dapatkan modul chatbot ni. Segala yang kami buat dan guna, kami dedahkan dalam modul ni, takde sorok-sorok. Update modul pun kami berikan secara percuma sahaja.

Ya, ada. Jika anda tak faham berkenaan isi modul atau anda ada sebarang masalah untuk setup chatbot berpandukan modul ni, anda boleh ajukan soalan kepada kami dalam group support yang kami sediakan di Telegram. Tak faham juga? kami akan bantu anda menggunakan TEAM VIEWER. Kami kawal laptop anda dari jauh dan berinteraksi secara live untuk memudahkan urusan pertanyaan.

Jika anda tak faham berkenaan isi modul atau anda ada sebarang masalah untuk setup chatbot berpandukan modul ni, anda boleh ajukan soalan kepada kami dalam group support yang kami sediakan di Telegram. Tak faham juga? kami akan bantu anda menggunakan TEAM VIEWER. Kami kawal laptop anda dari jauh dan berinteraksi secara live untuk memudahkan urusan pertanyaan. Tapi first kena belajar dahulu dari modul kami. Kalau ada pertanyaan atau sangkut, baru boleh request team viewer.

Anda nak pakai handphone pun boleh sebenarnya, cuma ia agak rumit dan renyah. Kami lebih sarankan anda untuk menggunakan laptop atau PC. Pertama kali setup sahaja, untuk edit dan pantau chatbot, anda dah boleh guna handphone je.

Tak semestinya anda kena buat iklan berbayar baru boleh guna chatbot ni. Sebab chatbot ni, kita pasang di Facebook page untuk layan bakal pelanggan anda sahaja, bukan mencari pelanggan. Jadi, anda nak guna zero kos marketig pun takde masalah. Nak share post page ke group-group pengiklanan di Facebook pun boleh je. Tapi, kalau nak ramai yang mesej, Fb Ads memang pilihan terbaik.

Chatbot ni memang kita hanya akan install di Facebook messenger sahaja. Tetapi, anda boleh letakkan link chatbot di bahagian Bio atau di setiap post dalam Instagram bisnes anda. Minta orang klik dan mereka automatik akan di bawa ke messenger untuk layanan dari chatbot. Begitu juga halnya jika anda nak letak di website anda.

Anda Perlukan Bantuan?

Whatsapp jer, kami sedia bantu anda secepat mungkin!

www.trendniaga.com 2020

Scroll to Top