Hubungi Kami

MAKLUMAT LANJUT BERKENAAN PRODUK INFOTREND NIAGA

Jika anda ada sebarang pertanyaan lanjut berkenaan produk kami, anda boleh lengkapkan borang di bawah..

Frequently Asked Question!

Dalam tempoh 24 jam selepas pengesahan bayaran di buat.

Untuk dapatkan produk kami, anda hanya perlu buat bayaran sekali sahaja. Tiada langganan bulanan diperlukan, kecuali dinyatakan dalam deskripsi produk.

Untuk ebook, anda akan menerima link download menerusi email. Manakala untuk produk seperti online course, pakej video tutorial dan website, anda akan di arahkan untuk mendaftar satu website bagi mendapatkan akses penuh kepada modul.

Insha Allah penerangan yang di buat lengkap dari A hingga Z dan juga mudah untuk anda faham. Kebanyakan produk yang kami senaraikan adalah terdiri dari produk yang kami sendiri dah cuba dulu untuk apply step dan ilmunya.

Selagi anda perlukan ilmu dari panduan yang anda beli. Produk yang kami pilih untuk senaraikan adalah dari keluaran syarikat yang kepakaran mereka memang menyediakan servis dan produk digital khas untuk para usahawan SME. Jadi, insha Allah akses kepada produk mereka juga direka untuk jangka masa panjang.

Setiap produk yang disenaraikan, ada disediakan sekali dengan support group samada di Facebook ataupun Telegram. Support group ini dikendalikan sendiri oleh penulis ebook atau panduan tersebut. Jika anda punya sebarang masalah atau pertanyaan, boleh ajukan kepada mereka di dalam group tersebut.

Scroll to Top