fbpx

"Cara tarik lebih ramai pelanggan dan gandakan jualan menggunakan Facebook Ads"

Hai, saya Noor Naimah. 

Saya adalah pengasas team InfoTrend Niaga.

Kami adalah satu pasukan yang membuat jualan rangkaian produk digital untuk panduan orang bisnes.

Ini adalah panduan pertama yang di sediakan sendiri oleh kami.

EBOOK SETUP FACEBOOK ADS UNTUK NEWBIE

Di dalam ebook ini kami tunjuk step by step bagaimana untuk buat Facebook Ads menggunakan Ads Manager.

Ebook ini kami sediakan dalam Bahasa Melayu, dan setiap penerangan ada di sertakan gambar. Jadi, mudah untuk anda faham dan ikut.

Kami keluarkan ebook ini kerana bila kami promosikan panduan marketing menggunakan teknik Fb Ads yang lebih advance sebelum ini.

Ramai yang berminat. Katanya untuk majukan lagi bisnes, nak lonjakkan jualan. Tapi, mereka tak tahu langsung teknik asas untuk setting Fb Ads.

Ada yang mengadu dah pergi seminar Fb Ads bayar ribu riban, tapi bila balik, masih blur, tak boleh nak buat juga.

Macam mana anda nak catch up apa yang di ajar, kalau trainer sebut campaign, adset, ads pun anda dah tak tahu.

So, belajarlah dulu untuk fahami dan kuasai setting asas Fb Ads yang kami ajar step by step dalam ebook ini. 

Baru lah mudah anda nak cuba teknik yang lebih advance macam orang lain. Pergi seminar pun, anda berpuas hati.

Ebook ini mengandungi 30 muka surat dan cover topik berikut:

CARA BUAT FACEBOOK PAGE

Step by step bagaimana cara untuk membina Facebook Page khas untuk bisnes anda.

CARA BUAT ADS ACCOUNT

Step by step bagaimana cara buat ads account untuk setup iklan menggunakan Ads Manager.

CARA PILIH OBJEKTIF IKLAN YANG BETUL

Kaedah yang betul untuk pilih objektif iklan supaya iklan anda memberikan result sesuai dengan kemahuan anda.

CUSTOMER AVATAR

Cara yang betul untuk kenal pelanggan supaya iklan anda hanya sampai kepada orang yang minat produk atau servis anda.

CARA BUAT FB ADS GUNA ADS MANAGER

Step by step bagaimana cara setup Facebook Ads menggunakan Ads Manager dari A sampai Z.

TEKNIK DUPLICATE ADS

Step by step bagaimana cara mudah buat Facebook Ads dengan hanya duplicate sahaja. Tanpa perlu mula semula dari awal.

BONUS

Support: Personal

Lepas anda dapatkan ebook panduan ini, kalau ada masalah, hanya perlu PM kami di page atau email, insyaAllah kami tolong, sama macam pelanggan-pelanggan kami sebelum ini.

Untuk Siapa Ebook Ini?



Ebook ini bukan untuk semua orang.

Ebook ini adalah untuk mereka yang betul-betul tak tahu cara setup atau belum pernah buat Facebook Ads menggunakan Ads Manager.

Tak kisah sebenarnya samada anda seorang owner, ejen, staff, stokis, dropship mahupun berniaga sendiri secara kecil-kecilan sekalipun.

Anda boleh guna step setup Facebook Ads yang kami ajar dalam ebook ini.

Sebelum ini, anda mungkin hanya buat promosi di Facebook personal atau share iklan ke group pengiklanan yang ada di Facebook sahaja.

Tapi dengan menggunakan Fb Ads selepas ini, anda hanya perlu sediakan bajet iklan,  tunggu prospek masuk, dan buat closing sales sahaja.

Dalam ebook ini, kami tak ajar setting Facebook Ads yang advanced dan pelik-pelik.

Fokus utama kami adalah nak bantu anda faham asas untuk buat Facebook Ads supaya dapat buat iklan dengan betul dan berkesan selepas ini.

Lepas baca ebook ini, anda boleh terus buat hari ini. Jika ada rezeki, boleh dapat result hari ni juga.

Namun, jika anda adalah di kalangan mereka yang dah berpengalaman menggunakan Fb Ads dan nak belajar teknik-teknik yang lebih advanced.

Boleh intai produk-produk kami yang lain, ada banyak, lawati sahaja website atau page kami.

Berapa Harga Ebook ini?



Harini kami ada offer istimewa. Anda hanya perlu bayar RM30 sahaja.

Ya, anda hanya perlu bayar RM30 sahaja untuk memesan Ebook Setup Facebook Ads Untuk Newbie ini.

Mahal ke RM30 ini?

Kalau produk anda 1 unit untung RM15, anda perlu close sale 2 unit sahaja untuk cover modal ebook ini.

Susah ke nak dapat 2 sale?

Jika anda berjaya kuasai teknik buat Facebook Ads ni dan dapat tarik prospek yang berkualiti, nak hasilkan 2 unit jualan ni tak susah pun!

Ya, jika anda berjaya close 2 unit jer produk anda, dah balik modal pun sebenarnya.

***

Kami tak nafikan, di luar sana ada macam-macam panduan.

Ada yang percuma, berbayar pun ada. Pilih lah yang mana anda rasa selesa.

Kalau anda rasa yang percuma pun dah cukup membantu anda, tak perlulah beli ebook ini.

Pilihan sentiasa di tangan anda.

Klik butang di bawah untuk buat bayaran dan tempahan.

Miliki Ebook Setup Facebook Ads Untuk Newbie Hanya RM30 Sahaja!

Jangan sampai terlepas peluang ini!

Scroll to Top