fbpx

PERHATIAN: Khas untuk Founder/Stokis/Agen/Pengurus Pasukan Jualan yang mahukan tools bagi membantu meningkatkan rate jualan lebih power dari biasa. Ini berita baik untuk anda.

Mari Saya Kongsikan ‘Tool’ Yang Boleh Bantu Tingkatkan Jualan Sekurang-kurangnya 3-4x Ganda Dari Biasa!

Play Video

Assalamualaikum.

Nama saya, Adilla Rahim. Hari ni saya terpanggil untuk berkongsikan bagaimana untuk anda tingkatkan jualan.

Melakukan CLOSE SALE secara online bukanlah suatu yang mudah jika kita tiada ilmu. Dan ini yang berlaku ketika saya mula-mula berjinak dengan bidang jualan ini.

Pada awal tahun 2013, semasa saya mula-mula terlibat secara part-time dalam bisnes jualan ini iaitu menjual barangan sukan, pakaian muslimah, tudung, baju kanak-kanak, kosmetik, skin care dan barang lain yang dibeli dari China.

Saya dapati tiada panduan atau tool yang benar-benar spesifik yang mengajar bagaimana untuk melakukan Close Sale secara online.

Kebanyakannya hanyalah panduan dalam bidang pemasaran (marketing) sahaja. Tetapi tiada panduan khusus dalam bidang jualan (sales)

Sebab itulah pada Tahun 2016, selepas mengendalikan sendiri banyak proses close sale dalam pelbagai kategori produk, saya dan partner bersepakat untuk menubuhkan syarikat yang membimbing usahawan secara intensif berkenaan strategi jualan, terutamanya menggunakan medium whatsapp & telemarketing (telefon).

Alhamdulillah, dalam tempoh hampir 7 tahun bergiat secara aktif di dalam bidang jualan & closing sales ini, saya belajar banyak ilmu dan menimba pengalaman terutamanya dalam memilih strategi jualan yang lebih efisen dan berkesan.

Alhamdulillah, saya juga banyak dijemput untuk berkongsi ilmu dan pengalaman dalam bidang ini.

Secara asasnya, aktiviti jualan ini adalah nadi pada satu-satu bisnes. Selain kemahiran pemasaran yang anda perlu kuasai, kemahiran melakukan jualan & closing sale ini adalah antara benda yang sangat penting untuk anda pelajari dan kuasai.

Masalah ramai peniaga online hari ini ialah mereka tidak tahu bagaimana untuk yakinkan prospek mereka membuat tempahan terhadap produk yang mereka promosikan.

Prospek hanya akan beli produk anda apabila mereka nampak nilai apa yang mereka nak ada pada produk anda.

Jika anda sebagai staf tim jualan di syarikat anda berjaya kuasai kemahiran closing sale ini, pastinya majikan anda akan sangat sayangkan anda.

Manakala jika anda adalah Founder untuk satu-satu produk, memahami dan menguasai kemahiran jualan & closing sale adalah satu kelebihan tambahan buat anda.

Anda boleh mengajar & rekrut staf anda untuk lakukan jualan dengan lebih baik.

Makin banyak jualan yang anda dan tim jualan anda lakukan, maka makin tinggilah keuntungan yang anda bakal peroleh kelak.

As simple like that.

Sebab itulah untuk memudahkan anda menguasai teknik closing sale, saya ada hasilkan tool khas yang dipanggil Handling Objection Deck, atau ringkasnya HOD.

Pada asalnya, HOD ini kami hasilkan untuk team jualan kami gunakan sebagai rujukan ketika menjawab segala ‘OBJECTION’ atau persoalan yang diajukan oleh prospek sebelum mereka membeli.

Anda boleh lihat contoh paparan HOD ini:

Ia adalah method kepada team jualan atau salesperson menghadapi Objections dengan lebih mudah, cepat , dan berkesan.

Alhamdulillah HOD ini telah membantu saya dan team sebelum ini menghasilkan lebih jutaan ringgit jualan pada tahun lepas.

Pada tahun lepas, banyak syarikat yang mula nampak tentang pentingnya HOD ini untuk bantu team jualan mereka close lebih banyak jualan.

Ini pula wakil dari Coway yang telah pun menggunakan HOD dalam membantu tim jualan mereka untuk close lebih banyak produk.

Bukan itu sahaja, pusat pengajian Al-Quran terkenal Al-Baghdadi pun sudah mula menggunakan HOD ini.

Ini pula syarikat percetakan, Dr Cetak yang turut menggunakan HOD kami.

Anda tentu kenal dengan minyak wangi jenama D’xandra?

Stokis yang menghasilkan jumlah jualan tertinggi pun turut menggunakan HOD untuk meningkatkan jualan mereka.

Alhamdulillah. Saya sendiri rasa sangat gembira apabila semakin banyak syarikat yang mendapat manfaat daripada HOD yang kami terbitkan ini.

Ada di kalangan mereka adalah peniaga-peniaga dalam bidang therapist, menjual pakaian, produk kecantikan, dan banyak lagi..

Sebenarnya ada banyak lagi syarikat yang dah mula menggunakan HOD untuk bantu tingkatkan jualan mereka.

Untuk membantu anda memahami bagaimana untuk menggunakan HOD ini, saya paparkan  10 template HOD (versi digital) secara percuma kepada anda.

Tujuannya agar anda dapat lihat lebih jelas sama ada anda benar-benar perlukan HOD ini atau sebaliknya.

Berapa Harga HOD (full version)?

Kami tak bercadang untuk jual lebih dari RM500. 

Hari ini kami ada offer istimewa. Anda hanya perlu bayar RM397 (seunit) sahaja!

Ya, anda hanya perlu bayar RM397 untuk memesan Handling Objection Deck (HOD) ini.

Mahal ke RM397 ini?

Kalau produk anda 1 unit untung RM100, anda perlu close sale 4 unit sahaja untuk cover balik modal panduan ini.

Susah ke nak dapat 4 sale? Tak, kan? Boleh dicapai, kan? Tak susah, kan? 4 unit je dah balik modal.

Kami juga akan buat Postage segera secara percuma & anda akan terima di depan pintu ofis/rumah anda 3-5 hari waktu bekerja.

Bukan itu sahaja. Untuk jadikan pelaburan anda ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi 3 Bonus Special berikut:

BONUS 1: EBOOK RAHSIA BUAT 10K

Di dalam ebook ini, di samping anda boleh ketahui Blueprint 10K sebulan, anda juga dibekalkan dengan skrip closing yang anda boleh gunakan dan ubah suai untuk hasilkan lebih banyak jualan melalui pelanggan anda.

Setiap daripada skrip closing ini telah pun terbukti berkesan menghasilkan jualan dengan lebih mudah lagi. 

Sebelum ini ebook ini telah dijual dengan harga RM97. Namun hari ini jika anda memesan HOD, kami berbesar hati untuk berikan ebook ini sebagai bonus anda.

BONUS 2: PRIVATE COACHING 1 ON 1

Kami berbesar hati untuk jemput anda untuk datang ke pejabat kami untuk kami terangkan dengan lebih lanjut berkenaan strategi closing sale menggunakan HOD ini selama sejam.

Pejabat kami berada di area Setapak, Kuala Lumpur. Alamat pejabat kami akan kami berikan selepas anda membuat tempahan.

Anda boleh datang bersama 2-3 orang staf / partner / team jualan anda. Sesi ini percuma kepada anda yang menempah HOD pada hari ini sahaja.

Sebenarnya sesi ini sahaja pun dah jauh lebih mahal dengan apa yang anda laburkan hari ini, kerana sebelum ini kami caj RM500 per jam untuk sesi consultation bersama kami.

BONUS 3: GROUP SUPPORT TELEGRAM

Di dalam group telegram ini kami banyak berkongsikan strategi jualan dari semasa ke semasa. Kebanyakan strategi yang kami dedahkan di dalam group ini adalah agak advanced.

Jadi anda sangat bertuah kerana dapat sertai group telegram ini secara percuma dengan pembelian HOD.

Anda boleh klik butang di bawah untuk memesan HOD dengan harga istimewa:

Buat keputusan bijak dan order sekarang sebelum terlambat!

Peluang Terakhir! Promo Tamat Dalam…

:
:
:

Ini antara feedback dari mereka yang dah pernah guna HOD ni.

Soalan-soalan lazim yang customer kami selalu tanya

Satu HOD mengandungi 100 keping kad. Ini bermaksud anda akan dapat 100 objection, 100 solutions dan 100 keywords.

Untuk permulaan, anda boleh guna sebagai training dulu setiap hari, sehingga lah anda atau team jualan anda mahir dan ingat semua keyword yang ada dan dapat respon persoalan dari prospek secara cepat dan spontan menggunakan lenggok bahasa mereka sendiri.

Ianya BUKAN SKRIP. Tetapi method kepada team jualan/salesperson menghadapi objections dengan lebih mudah, cepat, dan berkesan.

Lepas anda buat bayaran, kami akan buat postage segera dan anda akan terima di depan pintu ofis/rumah anda dalam tempoh 3-5 hari waktu bekerja.

YA, semestinya. Anda akan dapat menyertai group telegram support pasukan jualan anda secara percuma. Segala ilmu advance dalam bidang jualan akan kami share di sana.

Satu Tool HOD ni bukan sahaja dapat bantu seorang, tapi satu tim jualan anda berpeluang menggunakannya. (Optimum penggunaan 3-4 salesperson dalam SATU-SATU MASA)

Ya. boleh digunapakai tanpa mengira niche anda samaada Fashion/Pakaian/Makanan/Produk Kesihatan/Kecantikan/Insurans/dan lain-lain. Tak kira lah jualan online mahupun offline.

Anda perlukan bantuan?

Hubungi kami sekarang

www.trendniaga.com 2020

Scroll to Top