fbpx

AMARAN! Khas untuk mereka yang nak template copywriting yang saya handle client spend ads ribu-ribu ke belas ribu sehari?

Proven result, Ayat iklan ini digunakan oleh jerung-jerung generate jualan 'E-commerce' RM5K - 12K sehari..​

Spend Ads bernilai RM 1.5K - 2K sehari 👇

Gambar diatas ini bukti, 7 Mac – 13 Mac spend ads dah RM10,937 seminggu.. Average spend ads RM1.5K daily. Boleh generate atleast RM500K sebulan..

Tak perlu pening buat ayat iklan untuk run ads

Template ni sentiasa update.. Tiap kali ada klient baru, saya masukkan update.. Just follow, ubah ayat, ubah features.. boleh run ads terus.. Case study klien saya ButikKosmetik.com menggunakan ayat iklan berbentuk storytelling. Anda boleh ubah dan boleh run terus untuk iklan anda! SILA Lihat video dibawah 👇👇

Sebelum tu, saya nak bagi Kesemua BONUS RM1277 ini PERCUMA..

Bonus ni proven dari klien klien saya. Anda boleh lihat secara ‘real’ bagaimana struktur iklan yang saya bina hingga hasilkan jualan ratus ribu sebulan..

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SpecialX1 - saya bagi siap case-study bergambar run ads client RM590

Case-study bergambar run ads, cost per purchase RM1-2, yang generate ROAS lebih 22X dengan Ecommerce shj.. Lihat gambar dibawah ni, Spend baru RM140.93 dapat generate jualan RM4,073.. Berganda ganda tu.. Dengan result ROAS sebanyak 28.90X ganda! Apa strateginya? Saya tunjuk semua!

SpecialX2 - saya bagi blueprint bergambar Custom Audiens RM297

Saya run ads produk digital sy, step by step dari targeting, split testing, sampai ke publish ads. Dah generate ROAS (Return of ads spend) 5.12X dengan jumlah belian RM125,651. Lihat gambar dibawah. Ini semua saya tunjuk kat anda apa ayat iklan digunakan. Dan apa targeting yang saya guna sehingga mencapai ROAS sebegini.

SpecialX3 - Saya bagi siap cara2 edit video-writing RM390

Cara2 edit video-writing yang simple gila, tapi generate ribu-ribu sehari.. dengan spend minima… Nak buat video ni ada flow dia, agar pelanggan lihat video tadi faham akan mesej yang disampaikan, seterusnya berminat dengan produk kita.

ADA LAGI!! Ini Limited untuk yang Terawal

Limited BONUS XX3 untuk yang beli laju2 tampa toleh belakang.. saya janji.. saya bagi blueprint ni..

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Special XX3 - Saya bagi gambar split test adset & Audiens RM597​

Saya bagi gambar split test adset & Audiens dalamnya yang custom (CA & LA) saya 5 yang terbaik yang generate ROAS 9X - 22X.. You Alls Follow benda ni.. Gerenti, tak payah pakai general interest.. Ads saya tak pernah pakai general interest..

Sesuai untuk produk niche apa ya?

Siapa yang sesuai dapatkan template Copywriting ni ya?

Fesyen

Template copywriting untuk niche produk fesyen menggunakan Ecommerce.

Kosmetik

Template copywriting niche kosmetik telah saya gunakan pelbagai jenis untuk attract pengguna beli secara online.

Umrah

Niche umrah untuk mereka yang ada syarikat travel agency.

Dan banyak lagi

Tidak kira samada produk digital mahupun fizikal.

Page Like sedikit, tiada masalah!

“..Ni antara page yang fans baru berapa puluh jerr, guna copywriting ni, terus mesej menderu masuk tak henti2..”

Pn. Lidya

Produk Niche Baby

Ikutkan nak launch harga

RM149

Tapi 100 orang pertama.. saya bagi special siap bonus diatas ni.. Saya bagi diskaun 87% memang tak masuk akal!

RM19 shj (jimat RM130)

Apa jerr saya dapat selain BONUS diatas dengan RM19 ni?​

Free Blueprint Facebook Ads RM399

Blueprint ini step by step jika anda masih zero dalam pemasaran ads. Takpe, saya bagi siap2 secara percuma.. (Jimat RM399)

Free Akses Membership di ubypro.com

Dapatkan akses platform secara online (Jimat RM1299)

Free Group Mentoring 3X Bulan RM1997​

Anda boleh tanya apa saja berkenaan copywriting jika masih stuck tiada idea selama 3 bulan (Jimat RM1997)​

Diskaun 80% + Bonus Terawal

Harga diskaun ini khas untuk anda yang ingin dapatkan secepatnya..

Seriusla dengan RM19? Ini yang saya dapat 😱

Ya, serius, tak main main, limited 100 orang pertama shj..

Ini anda bakal dapat dengan modal RM19 ibarat belanja saya KFC Dinner Plate, tapi dapat value ribu-ribu:

Jaminan Pulangan Wang 100% jika tiada berpuashati..

Jika anda rasa template copywriting ini tidak berguna untuk anda setelah membeli. Jika anda telah mencuba gunakan template ayat iklan ini, tetapi masih lagi ‘stuck’ nak rangka ayat iklan. Saya kembalikan wang anda RM19.. 

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Anda bakal terlepas untuk dapatkan Membership Akses bernilai RM1299 + Blueprint ads RM399 secara PERCUMA jika anda tidak grab sekarang.. Masa Terhad!

:
:
:
Promosi telah tamat!!

Pakej Ekonomi

RM 19


/ pax
  • 1 X Unit Predator Herbal Advance
  • Free Postage Bernilai RM15
  • Free Shaker
  • Jimat RM30

Pakej VIP

RM 37


/ pax
  • 2 X Unit Predator Herbal Advance
  • Free 1x Bulan Akses Membership Training & Diet Bernilai Rm297
  • Free Postage Bernilai RM15
  • Free Shaker
  • Jimat RM30
Hot Sales

Pakej Superb

RM 87


/ pax
  • 3 X Unit Predator Herbal Advance
  • Free 1 X Bulan Akses Membership Training & Diet Bernilai Rm297
  • Free Postage Bernilai RM30
  • Free Shaker
  • Jimat RM150

Free Blueprint Facebook Ads RM399

Blueprint ini step by step jika anda masih zero dalam pemasaran ads. Takpe, saya bagi siap2 secara percuma.. (Jimat RM399)

Free Akses Membership di ubypro.com

Dapatkan akses platform secara online (Jimat RM1299)

Free Group Mentoring 3X Bulan RM1997

Anda boleh tanya apa saja berkenaan copywriting jika masih stuck tiada idea selama 3 bulan (Jimat RM1997)

Diskaun 80% + Bonus Terawal

Harga diskaun ini khas untuk anda yang ingin dapatkan secepatnya..

Maaf, template copywriting ni digunakan untuk dropship, agen, stokis, mahupun owner produk yang nak jalankan pemasaran online. Jika tiada bisnes, tiada keperluan untuk dapatkan template ini melainkan anda memang ada plan nak menjual secara online

Owh tidak, ia bergantung pada bajet pemasaran, market research, product anda itu sendiri. Sekurang kurangnya template ini bantu anda untuk tak stuck nak buat ayat iklan ads

Harganya seperti yang telah saya bagitahu tadi, bermula RM19 jerr..

Selalu saya jual produk harga RM120, RM290, RM590 untuk belajar teknikal ads kat saya secara online modul. Ni saya dah bantu banyak dah ni RM19. Kalau anda orang yang komited, biasanya duit bukan masalah utama.

Ya, saya keluarkan ni dari hasil yang saya buat untuk klien2 saya. Jadi anda boleh lihat secara depan mata sendiri apa strategi saya, bagai mana saya buat.

Ada jangan risau, pulangan wang 100% jika tak perbuas hati dengan template iklan saya ini. Pulangan wang 24 jam sahaja tau. Sebab mudah untuk saya urus pembayaran refund.

Bayar menggunakan online banking shj. Tiada pembayaran manual dibenarkan. Sebab? Mudah, anda bayar terus dapat akses serta merta.

Perlukan Bantuan?

Phone & Whatsapp: 0137643391

Mastery Success Resources

No.6, PJ 10/5, Parit Jelutong, Jalan Kluang, 86400, Batu Pahat, Johor

Scroll to Top