Panduan Pengiklanan Google Adwords

Tingkatkan Jualan Dengan Pelanggan Yang  Terdesak Mahukan Produk Anda!

Teknik Ampuh Bagi Meningkatkan Jualan Perniagaan Anda Samada Anda Seorang Pemilik Produk, Stokis atau Agen Dalam Apa Jua Bidang Seperti Kecantikan, Perkhidmatan, Kesihatan, Insurans Mahupun Pengedar Produk Jualan Langsung.

Dalam Video Panduan Adwords, Anda akan Belajar:

Salam Usahawan,

Jika Anda berada di sini anda benar-benar nak belajar teknik pengiklanan yang hebat ini. Nama saya Mohd Shamsuriyadi, seorang usahawan internet yang banyak menulis dalam pengiklanan di internet. Malah produk Panduan Adwords ini sendiri sudah berusia 10 tahun berada di pasaran.

Saya juga telah menulis 2 buah buku yang diterbitkan oleh syarikat PTS.

Di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur

Bagi mereka yang mengenali saya, support untuk produk yang saya terbitkan sememangnya terbaik. Uniknya, pembeli sejak 2008 tetap akan mendapat kemaskini secara percuma dengan sekali bayaran ini sahaja. 10 tahun masih lagi mendapat kemaskini terbaru!

Saya juga menyediakan Facebook Group untuk support segala pertanyaan daripada anda, anda akan menerima kemaskini dari masa  ke semasa teknik berkenaan isu yang berbangkit di dalam pengiklanan Google Adwords. Semua ini hanya dengan pelaburan untuk ilmu sekali seumur hidup anda!

Adakah anda mengalami masalah sebegini?

Anda pernah dengar alasan diatas? Ini adalah alasan mereka yang takutkan sesuatu yang tidak betul. Mereka silap!

Dengan Google Adwords, anda boleh mengawal segalanya. Ini akan anda pelajari di dalam video ini nanti. Anda akan mengetahui bagaimana untuk mengawal bajet anda agar tidak melebihi kemampuan anda. Google juga tidak akan mengenakan caj melebihi apa yang anda tetapkan.

Anda memang sesuai untuk membeli ebook ini. Ini adalah kerana panduan ini adalah asas penting dalam pengiklanan dengan Google Adwords. Ia mampu membantu anda mengembangkan dan memajukan perniagaan anda.

Saya percaya, perniagaan tanpa pengiklanan akan GAGAL. Jadi sebelum perniagaan anda mengalami kegagalan, iklankan perniagaan anda sebelum terlambat. Pengiklanan akan menjimatkan masa anda untuk mencapai matlamat anda.

Kini..Anda Boleh Belajar Tanpa Perlu Keluar Daripada Rumah atau Pejabat Anda, Tanpa Menghadiri Seminar Yang Mahal Untuk Belajar Tentang Google Adwords

Video Panduan Adwords ini sesuai untuk semua golongan kerana ia turut meliputi asas pengunaan Google Adwords termasuk pembukaan akaun dan perkara-perkara asas yang lain.

Yang paling penting ialah cara untuk anda setup iklan yang memberikan pulangan dan pada kos yang sangat murah. Inilah yang dicari cari oleh kebanyakan mereka yang terlibat dalam pengiklanan di internet. Inilah rahsia yang dipegang oleh Usahawan Internet yang sudah berjaya. Mereka mendapat jualan pada kos yang rendah.

Dengan Google Adwords Pelanggan Akan Mencari Anda!

Benar. Dengan Google Adwords, pelanggan akan mencari anda bukan anda mencari pelanggan. Dengan iklan yang spesifik mensasarkan masalah mereka. Anda akan membantu mereka menyelesaikan masalah mereka dengan produk yang anda tawarkan apabila mereka membuat carian di Google.

Anda Kini Mempunyai 2 Pilihan Iaitu;

Dapatkan Panduan Adwords dan belajar bersama rakan pembeli yang lain serta mengelak kesilapan yang merugikan anda.

Atau

Anda boleh Google cari sendiri panduan yang sudah lapuk dan ketinggalan. Teknologi berubah dengan cepat di zaman sekarang!

Hours
Minutes
Seconds

Pilihan ditangan anda samada untuk kita belajar bersama-sama atau belajar sendiri dan rugi. Saya tidak mahu memaksa anda. Jika anda masih membayar kos iklan yang tinggi sebelum ini. Kenapa tidak mencuba dahulu?

Jaminan Wang Dipulangkan Dalam Masa 30 Hari Jika Tidak Membantu Anda

Andainya Video Panduan Adwords ini tidak membantu anda. Anda boleh memohon wang anda dipulangkan dan anda akan dikeluarkan daripada senarai untuk mendapat kemaskini pada masa akan datang.

Dapatkan Segera Kerana Harganya Semakin Meningkat.

Tak Tahu Tentang Google Adwords?

Jangan risau kerana anda akan dibimbing untuk tingkatkan jualan anda dengan kos yang murah melalui Video Panduan Adwords ini. Klik Play Dan Tonton VIDEO PENGENALAN Google Adwords Di Bawah.

Dengan Google Adwords anda boleh mendapatkan prospek yang benar-benar berminat dengan produk anda dengan mudah. Kita kini berada di zaman “Google” untuk mendapatkan jawapan bagi segala masalah yang timbul.

Kita boleh menawarkan penyelesaian yang terbaik kepada masalah yang dihadapi oleh prospek kita. Contohnya anda menjual produk susu kambing. Jadi anda boleh mensasarkan iklan anda pada carian “susu kambing” di Google. Mereka akan menjumpai laman web anda pada halaman pertama.

Begitu juga masalah-masalah lain yang boleh anda sasarkan berdasarkan produk yang ingin anda tawarkan.

Anda Perlu Cepat Kerana Harga akan meningkat RM10 bagi setiap 20 jualan. Klik butang di atas dan dapatkan segera!

Scroll to Top